Dagen såhär långt

Tidigare idag var jag en sväng inne i Motala och köpte foder. Där efter åkte jag förbi ett stall, Norrsten och lämnade ett täcke till min vän Minna. Åkte hem igen efter en liten snabbkik på stallet och red mina små hästisar! Båda trimmades inne i ridhuset. Oprah gick jättebra. Var ordentligt framme och längre in på passet så började bakkärran komma igång riktigt ordentligt. Lätt i framdelen och ett jämnt stöd på bettet. Hon gjorde fina vänsterfattningar också! Där efter red jag Picasso. Även hon var fin efter lite övertalning i traven ;) Fick rida ordentligt med benen och sätet eftersom hon lätt blir trippig och het. I slutet blev hon väldigt stark så fick göra mycket avbrott och börja om. Sen gick det bra igen tills jag slog huvudet i en balk i vår j*vla ridhus. Då gav jag mig innan min stubin brann upp. Flytt nu - ja tack.
 
Btw, blir eventuellt träning för Tomas Hammar i Jönköping på min födelsedag nästa tisdag! :'D
 
 

Kommentarer:

Linnea:

Grattis i förskott!
Jag fyller på fredag :)

Anonym:

Åh kul om du ska vara med!! Jag ska det, Har min häst knappt 5 min därifrån, såg på gruppen på FB att du ska va med ;)) och att du fyller år är ju mer awesome, PAWS UP!

Anonym:

Åh kul om du ska vara med!! Jag ska det, Har min häst knappt 5 min därifrån, såg på gruppen på FB att du ska va med ;)) och att du fyller år är ju mer awesome, PAWS UP!

magda:

Auch, har ni balkar i ridhuset? Vi har ett tältridhus och det är typ det värsta jag vet

johanna larsson:

Hej! Jag ser att du har tretorn stövlar på bilden, jag har funderat på att köpa sånna, hur är dom i storleken? Är dom små eller typ ''normala''. Och runt vaden, (jag har ganska smala ben och det ser så dumt ut om det är stort mellanrum) är dom stora där då, jag har läst att man kan spänna in ca 3 cm :) Tacksam för svar!
Älskar din blogg verkligen :D!

//johanna :)

Vera:

Hej Linn!
Eftersom Picasso är en ganska så het ponny och du klarar av henne väldigt bra så har jag en fråga om just det. Jag ska tävla en ponny i dressyr snart och han r världens snällaste men blir väldigt taggad när han förstår att det är tävling. Som dom flesta hästar blir han extra taggad efter galoppen i programmet och då drar han bara upp huvudet och springer. Jag har väldigt svårt att rida med sätet i sådana situationer eftersom jag själv blir lite stressad, så har du några tips om hur man kan göra för att förebygga att han piper iväg? Eller hur man ska göra om han lyckas?
Skulle vara jätteschysst om du kunde svara på den här frågan, gärna i ett inlägg, för det är en väldigt fin ponny och om jag bara får bukt med det problemet så kommer det nog gå riktigt bra för oss!
Älskar din blogg!

Kommentera här: