Hon är bara för bra

Jag blir tårögd när jag kollar på denna video. Killen på filmen och på bilden är 18 år, det vill säga ett år yngre än mig. Hans utseende sticker ut från mängden och jag kan inte ens föreställa mig allt skit han säkert fått ta från fördomsfulla, elaka människor där ute. För människor kan vara jäkligt elaka. När jag kollade på filmen så kunde jag inte sluta le. Lika mycket som jag önskade att det var jag som satt där lika glad är jag för hans skull att han fick den chansen. Ser ni sätten han lutar sig mot Gaga? Han ser så himla trygg och accepterad ut! Och Gaga är en så himla fantastisk person som bemöter honom på det sättet. Fina fina Gaga!
 
Gaga är en riktig inspirationskälla. Min stora idol här i livet. Hon är så grym. Finns inga ord som kan beskriva henne! Jag är så extremt taggad till nästa världsturné. När Artpop och hela bomben släpps och hon börjar turnera, ja, då ska jag och Moa tälta utanför arenan. Om det så är i 4 dagar, en vecka eller två veckor. Vi ska träffa Gaga.
 
Älskar slutet med by the way, haha ;)
 
 
 

Kommentarer:

Moa Jonsson:

GRRRRRRYYYYYYYYYYYYMT är ju bara ordet!

Svar: Kan inte säga det bättre själv! PAWS UP!
Linn Ztrelin

Hanna:

Underbar människa.... :')

Maja:

Åå !! :'D

N O R A:

Gud va fint... Blir riktigt glad ju! :'')

Janina:

Hon är ju för underbar! Hon tog upp en tjej här i Sverige också, har aldrig sett någon vara så lycklig. Tänka sig hur en människa kan ändra någons inställning på livet så plötsligt, helt sjukt vad bra hon är! :)

Kommentera här: