Från brunt till svart

Efter jul kommer jag låta min tränares man jämföra mina sadlar och se vilken som ligger bäst. Jag tycker helt klart att Oprahs Prestige ligger 100 gånger bättre än Picassos egna så jag kommer redan nu höra ifall det finns intresse för min bruna utrustning. Jag kommer byta från brunt till svart, tyvärr. Jag älskar brun utrustning! Men Picasso gör sig fin i svart också. Ska inte hänga läpp för läderfärgen, huvudsaken är att sadeln ligger bättre!
 
Men i vilket fall.. Det jag kommer byta/sälja är följande:
  • Dyon the Difference träns, brunt, storlek cob - passar även storhästar. Nypris 3.500 :-
  • Dyon Huntertyglar, bruna, storlek cob - säljer helst tillsammans med tränset. Nypris 1.300:-
  • Magplatta, brun, storlek 120. Nypris 500:-
  • Veredus Garbon Gel benskydd, bruna, storlek S fram och storlek M bak. Nypris 1.399:- och 1.245:-
Allt är i fint skick. Tränset har jag tagit väl hand om. Bara snokremmen som är lite nött. Tyglarna är de bästa jag haft och allt ska bytas till precis samma utrustning fast i svart. Om ni därför har något av dessa men i den färgen jag söker så får ni jättegärna mejla mig. Ifall ni även är intresserade utan något jag dragit upp så mejla mig på Linn-Strelin@live.se så får ni förtur när jag säljer! Och även diskutera fram ett rimligt pris.
 

Kommentarer:

Anonym:

Varför säljer du inte bara din bruna sadel och köper en brun som passar? :)

Svar: Det blir dyrare..
Linn Ztrelin

Andrietta Svärdh:

Mums mums...

elin:

hej! jag kom på en sak. jag har för mig att du har skrivit att Picasso är lite stel och sånt innan hon är riktigt uppvärmd, då skulle du ju kunna testa glukosamin. Det har gjort susen på våran lite äldre häst som har varit lite stel och sånt innan hon kommer igång ordentligt. Hon är verkligen en helt annan häst nu med en helt annan lyster. haha ;) även gallor som hon har haft på ett ben har försvunnit. det är ju ganska dyrt men det kan kanske vara värt att testa om hon nu är lite stel och sånt vill säga

Svar: Hon äter både glucosamin och msm ^^
Linn Ztrelin

Jessica:

Jag skulle vara intresserad av träns och tyglar men undrar vad du vill ha för det då?

Emelie Boberg:

Vad vill du ha för de? :)

Clara:

Neeeej! Picasso är så snygg i brunt.. min häst vill ha difference tränset, men min plånbok säger stopp. :D Synd att min sadel är svartfärgad. Den är ju brun i grunden. Om färgen bara kan slitas bort. :)

Emma:

Kan du inte använda "läderfärg" (vet inte exakt vad det heter) men jag vet att man kan färga läder från brunt till svart utan att lädret går sönder eller slits.

Lisa:

Har ett svart difference strlk full om det är av intresse, väldigt fräscht då jag inte använt det annat än på träningar i ca. Ett halvårs tid :) Ska även jag byta färg så ska köpa ett helt annat träns ;) Hör av dig i en kommentar på min blogg!

Tove :

Är tränset den nya eller gamla modellen, den med rund grej under käken eller den nya med bred grej under? :)

Hanna:

Har ett the differens i svart cob, intresserad av byte? :)

Svar: Ja! Mejla mig! :)
Linn Ztrelin

sanna:

Jag känner några tjejer som kan färga läder annars ;)

Kommentera här: