Ännu mer snöööö

Snö snö snö, usch och fy! Släppte ut hästarna imorse och det snöade massa. Passade på att göra stallsysslorna också medan jag ändå hade tid. Ska eventuellt ta mig en sväng till Motala och inhandla hårfärg och havrekross till Oprisen. Eller, hårfärgen är till mig, just sayin. Men men, senare ska jag rida Picasso och eventuellt longera Oprah. Annars släpper jag henne en stund i ridhuset! Får se vad jag känner för.
 
Bjuder på en typisk het Picasso. Såhär ser hon ut när man hoppar eller när man rider ut. Den där tungan.. Är så rädd för att hon ska bita sig när hon hoppar! Oavsett vad hon har för bett så gör hon så. Hon har sina tix men det är ganska charmigt och ni frågar mig, haha..
 

Kommentarer:

Tess - Miss Indecisive:

Har du testat hackamore? Trodde aldrig att det skulle gå att hoppa mitt vilddjur på det men så blev vi tvungna på grund av en förstorad körtel vid hennes mungipa och oj vad bra det går. Mycket lugnare, inget krånglande med bettet och mycket lättare för mig att rida henne. Men du kanske har testat, bara ett litet tips då jag känner att jag ser likheter och känner igen mig varje gång jag läser om din fina ponny.

Kram

Svar: Tror hon krullar ihop sig på det "/ Men man kan ju alltid testa!
Linn Ztrelin

Kommentera här: